duminică, 15 mai 2011

Ziua Europei în Şcoala Gh. Magheru

Şcoala nostră s-a inscris în rândul şcolilor participante la activităţile organizate de NSS Romania şi anunţate pe etwinning.ro. Concursul de cărţi poştale pentru Europa a fost o provocare. Elevii au realizat lucrări în Paint şi PPT.

Câştigătoare pe şcoală a fost eleva Ochea Sorina Andreana de la clasa a VII-a B, fiind reprezentanta noastră în concursul "Colaborarea într-o carte poştală", tot de pe etwinning.ro. Iată lucrarea ei:
Cu mare bucurie am aflat ca ea a fost premiata si la nivel de tara: http://www.etwinning.ro/noutati_ Tot de ziua Europei, în cadrul orelor de informatică, elevul Varia Ionuţ, clasa a VIII-a B, a realizat acest poster folosind un instrument web 2.0 deosebit, popplet, poster cu care ne-am inscris la concursul Cu eTwinning si Comenius prin Europaal echipei NSS România.
Poster_Gh_Magheru
Alte activităţi au fost cele dedicate diseminării acţiunii eTwinning în rândul elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice din şcoala noastră şi din zonă. Prezentările s-au bucurat de atenţia participanţilor şi au contribuit la creşterea prestigiului şcolii.
New Folder_AutoCollage_9_Images
Felicitări tuturor elevilor implicati!
Prof. informatică Cristina Nicolăiţă